Säljare Begagnat

Säljare Begagnat

Vi växer och söker just nu Säljare till vår begagnatförsäljning i Kista. I den här rollen arbetar du med försäljning av Begagnade bilar. Du arbetar med hela försäljningsprocessen så som kundbemötande, produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Utifrån kundens behov sätter du upp kravspecifikationer och tar fram offerter. Utöver det ingår både skyltning av bilhall, annonsering på nätet, prospektering samt kundhantering.

Vem är du?

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, lojalitet och förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften. Att vara flexibel, se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass.

Vad kan du?

Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare samt ett väl utvecklat affärssinne. Har du dessutom erfarenhet av just bilförsäljning är det meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 31/1 2021. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om ossUpplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med en omsättning på drygt 5 miljarder kronor och 800 anställda. Vi vill vara ett av Sveriges ledande serviceföretag och stå för nytänkande i branschen. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar och lastbilar från Volvo, Renault, Ford och Dacia på åtta anläggningar inom Stockholmsregionen till en bred kundbas.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.