Nattuggla till Ford Kista

Nattuggla till Ford Kista

Är du en erfaren tekniker eller mekaniker som älskar sovmornar? Som kvällstekniker hos oss på Ford i Kista arbetar du sen eftermiddag till midnatt och är alltid ledig fredag till söndag. Du ingår i ett team om fem engagerade medansvariga och möter våra fantastiska kunder under varje pass.

Vem är du?

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann i ditt arbetssätt samt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?

Som krav ser vi att du har:
  • Minst tre års yrkeserfarenhet som bilmekaniker/Tekniker
  • Fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
  • körkort B
Meriterande är det om du:
  • Tidigare jobbat med Ford och systemet Tacdis
  • Har fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet.
Vi erbjuderEtt spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och vill att du hela tiden ska växa och lära dig mer inom ditt område. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om AnställningenAnställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 31 maj 2019. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juli 2019 (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.