Lackerare

Lackerare

Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi duktiga och drivna Lackerare till våra skadeverkstäder i Kista, Uppsala och Länna. Är du redo att ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation? Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. I tjänsten som lackerare kommer du att arbeta med stora och små arbeten tillsammans med andra i ditt arbetslag.

Vem är du?
Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och noggrann och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?
Du har några års dokumenterad erfarenhet som lackerare samt någon yrkesutbildning i området. Körkort B är ett krav. Tidigare erfarenheter av Cabas och plastlagning är meriterande samt om du tidigare arbetat i några av våra märkesstyrda system inom Mercedes, Volvo, Renault eller Ford.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.

Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/
Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.