Nätverkstekniker till företag inom recycling och miljö

Nätverkstekniker till företag inom recycling och miljö

Vill du drifta och underhålla system som bidrar till en bättre miljö? Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag?

Om kunden

Företaget är ett av de främsta inom miljö och recycling. Deras filosofi är att det jobb deras bransch utför kan göras på många sätt men det är människorna som gör skillnaden. På denna arbetsplats finns branschens mest erfarna och professionella medarbetare. Man är idag ca 1700 medarbetare i Sverige på 130 olika siter, totalt 2500 i hela koncernen. Företaget finns i Sverige, Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Kontoret i Stockholm ligger i Sollentuna.

Vår kund erbjuder

Du kommer arbeta I ett team med tolv andra personer på drift och support. I själva drift teamet så arbetar det total fem personer. Det är fyra på supporten och två i nätteamet.

Kompetens

Dokumenterad kunskap eller utbildning i grundläggande datakommunikation, LAN/WAN, Ethernet, switching, ICMP protokoll, TCP/IP, IP adressering, IP routing, IP routingprotokoll, VPN, brandvägg. Man arbetar med bland annat brandväggar från Fortigate och HP/Aruba när det gäller trådlöst och switching. Man anväders sig av nedan verktyg vilket är meriterande om man har kunskap inom:
HP Intelligent Management Center (IMC)
Solarwinds IP Address Management (IPAM)
Aruba Clearpass för 802.1x och MAC autentisering, samt gästportal för trådlöst och RADIUS server
Aruba Airware för management av trådlöst och switchar Fortimanager för brandväggar
Fortimanager
Fortianalyzer
Wireshark
Windows DHCP
Windows DNS
klienter för SSH/Telnet/SFTP/TFTP/FTP
Solarwinds KIWI syslog
Microsoft Office/Visio för dokumentation

Personliga egenskaper

Du är driven och självgående och kommer med egna förslag på lösningar och problem. Du tar för dig och har inga problem att ta ansvar för driften. Du har ett utpräglat servicetänkande och en mycket god samarbetsförmåga. Att du är driven och resultatorienterad ser vi som en självklarhet!

Vi erbjuder

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta oss!
Sanna Åhström, Rekrytering
073- 522 70 87, sanna.ahstrom@totalresurs.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 2 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 80 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 30-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.