Säljdriven Innesäljare/Mötesbokare till ett expansivt företag i GPS branschen

Säljdriven Innesäljare/Mötesbokare till ett expansivt företag i GPS branschen

Vi expanderar och utökar vår säljstyrka, och behöver därför en Innesäljare/Mötesbokare som med sin starka säljarinsats kan hjälpa oss i vår fortsatta utveckling. Vill du vara med och bidra till Total Cars fortsatta framgång i ett företag med stora utvecklings och karriärmöjligheter?

Om tjänsten
Total Car söker nu en Innesäljare som ser detta som ett första steg att växa in i rollen som säljare på sikt. Som Innesäljare kommer du att vara en mycket viktig del av Total Cars säljkår och framgång. Du är vår representant över telefon, mail. Total Car söker dig som vill bli branschens bästa säljare av GPS-lösningar. Du är resultatinriktad och framåtsträvande med en vilja att hela tiden bli bättre. Du har en säljande personlighet och motiveras av att lära dig nya saker.

Dina arbetsuppgifter
Som Innesäljare kommer du bl.a. att ansvara för att boka in ett antal kvalificerade kundmöten i månaden. Kvalité är otroligt viktigt för Total Car så kontinuerlig utbildning är en självklarhet. Du kommer att kartlägga och kontakta intressanta kunder samt dokumentera era samtal och kontakter i säljstödsystemet. Tjänsten som Innesäljare innebär att du bokar möten åt våra utesäljare, men kommer även att delta vid kundmöten. Vår förhoppning är att du ska växa med uppgiften och på sikt bli en av våra duktiga utesäljare.

Din profil
Har du tidigare arbetat med telefonförsäljning inom eller i närliggande bransch är det bra men inget krav. Du ser telefonen som ett självklart redskap för att hitta och skapa nya affärsmöjligheter, så du kan ha arbetat med kundservice, kundtjänst, kundsupport eller liknande med erfarenhet av telefon och dylikt. Som person är du social och har mycket energi. Du har ett inre driv och en vilja att både lära dig och lyckas i rollen. Du är nyfiken och frågvis, någon som gärna tar fram och visar vad du vill. Du är en lagspelare som gärna sticker ut och arbetar gärna i team. Du skriver och talar svenska obehindrat.

Erbjudande
För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och stor chans till att snabbt avancera inom företaget. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med stark sammanhållning. Total Car sitter i fräscha lokaler nära Sollentuna Centrum.
Mer info
Kontaktperson Lars Eliasson
Telefon 08-52509390
Email Mejla Lars Eliasson
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.totalcar.se
Sista ansökningsdag 17 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Car erbjuder GPS-baserade system för hantering av både små som stora fordonsflottor samt ett brett sortiment av biltillbehör för uppföljning, säkerhet och ökad komfort.
Våra lösningar effektiviserar och förenklar hanteringen av bil- och vagnparker för en bättre arbetsmiljö, ökad lönsamhet och minskad miljöbelastning. Total Car verkar genom egen direkt försäljning samt via partners till kund. Vi erbjuder heltäckande support, underhåll och installation. För att verka rikstäckande ingår ett större antal certifierade partners för utförande av lokal installation och service.