Sommarjobb i teknisk kundtjänst till Tomra

Sommarjobb i teknisk kundtjänst till Tomra

Vi söker nu efter dig som söker sommarjobb och vill jobba extra inom kundservice till Tomra i Stockholm! Sök redan idag!

Söker du sommarjobb och även vill jobba extra i höst? Vill du arbeta inom kundtjänst på ett spännande internationellt företag som jobbar för en grönare planet beläget i Sollentuna. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Har du ett intresse för utveckling av teknik eller vill lära dig mer? Här får du möjligheten att ta dig an en flexibel tjänst som även ger dig sommarjobb 2019. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på Tomra som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Detta är perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett flexibelt extrajobb samt sommarjobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att:
  • ta emot inkommande ärenden från kunder via telefon
  • vägleda och hjälpa kunderna för att ågärda problemet
  • administrera ärenden och återkoppla till kund i vissa ärenden
Rollen innebär också

Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion som kommer att ske heldagar onsdagar och torsdagar, eller enl. överenskommelse. Under sommaren kommer du att jobba heltid mellan vecka 28 och 33. Därefter kommer du att jobba vid behov. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Start är tänkt start är så snart som möjligt och arbetstiderna är under heldagar 8.00-16.30.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Har ett intresse för utvecklingen av teknik eller vill lära dig mer
Som person är du serviceminded och trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/