Extrajobb som kundservicemedarbetare till SEOM

Extrajobb som kundservicemedarbetare till SEOM

Tjänsten

Vi söker just nu en student till innovativa och hållbarhetsmedvetna Sollentuna Energi & Miljö. SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. På SEOM kommer du att arbeta extra som kundservicemedarbetare och hantera ärenden som kommer in via telefon, chatt eller mail och administrera dessa. Kunderna behöver din hjälp i frågor rörande el, fjärrvärme, fiber, vatten och avfall. Vid ordinarie personals semester kommer du också att hjälpa till i växel och receptionen.

På SEOM hjälps man åt så efter din introduktion kommer du bli tilldelad en mentor som finns till hands för dig gällande företagets affärsområden, system samt övrig information kring dina arbetsuppgifter. Som bonus har du också ett härligt team som består av nio hjälpsamma kollegor!

På jobbet kommer du att:
  • Ta emot inkommande samtal, mail och chatt
  • Administrera samtal och avtal
  • Ha kul och få extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär
Kvalifikationer
  • Du studerar på universitet eller högskola och har minst ett och ett halvt år kvar av dina studier
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har erfarenhet av arbete inom service sedan tidigare
  • Erfarenhet av Officepaketet
Vem vi tror att du är

Här behövs en person som är ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel. För att växa och trivas i rollen tror vi också att du är en öppen person och en teamspelare som ser till gruppens bästa.

Om Sollentuna Energi & Miljö

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun.
Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart. Det ska vara enkelt för våra kunder att ha med oss att göra och vi utvecklar våra tjänster i samklang med våra kunder. Visionen pekar också ut vägen mot ett hållbart samhälle vilket i sin tur kräver en helhetssyn på våra energisystem.
Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering.

Arbetstid/Varaktighet

Omfattning: Konsultuppdrag extra under terminerna och heltid under lov.
Arbetstid: 07:45-16:30
Startdatum: Så snart som möjligt

Intresse för tjänsten

Känner du dig träffad? Eller vet du någon som skulle passa perfekt för detta jobb? Skicka in din ansökan eller tipsa en vän redan i dag då urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundservice, miljö, telefon, mail, chatt, sommarjobb
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.