Chef för Agile grupperingen på Tele2

Chef för Agile grupperingen på Tele2

På Tele2 erbjuder vi en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad! Tele2 Sverige är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Våra nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen,www.tele2.se

Som chef för grupperingen Agile kommer du att vara en del av Business to Consumer IT (B2C IT). Enheten tar initiativ för IT- och digitala produkter i Sverige, till exempel våra lösningar för handel, självbetjäning, identitet och varumärke. Tillsammans med affärs- och marknadsföringsteamet utvecklar vi nya produkter från början till slut. Vi skapar tjänster som ger våra kunder värde och hjälper oss att uppnå våra affärsmål.

Om Tjänsten
Du kommer att ansvara för och leda ett team som består av 20 erfarna agila coacher och Scrum masters, som ansvarar för att löpande driva agila förändringsarbeten. Gruppen är organiserade tillsammans men agerar ute i de olika utvecklingsteamen som arbetar med våra IT team och gruppens uppdrag är att stärka de olika teamen i deras arbete att vara självorganiserade, autonoma, effektiva samt göra det möjligt för dem att ta ansvar och prioritera kundvärde med långsiktig kvalitet och stabilitet. Förutom personalansvar och budgetansvar ingår du i ledningsgruppen för LACE och du rapporterar till Head of LACE.

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du är en stark, agil ledare med flerårig erfarenhet av arbete med personalansvar och är trygg både i chefs och ledarrollen. Du har intresse för digital utveckling, är kommunikativ och hanterar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ifall du har erfarenhet av budgetansvar och ledningsgruppsarbete ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du passionerad och pragmatisk. Du brinner för det agila tänket och tycker om ett högt tempo. Du är förändringsbenägen samt har även erfarenhet av att leda i olika förändringsarbeten. Vidare har du ett starkt ledarskap, är inkluderande och duktig på att coacha och se dina medarbetare men också på att leda framåt.

Tele 2 erbjuder stora möjligheter till spännande karriärvägar. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer och du kan påverka den genom att leva våra värderingar.
  • Fearless - Dare to be unconventional. Make clear prioritizations. Execute fast.
  • Open - No prestige and be honest with the facts. Good and bad.
  • Cost Efficient - Keep it simple. Keep it smart. Focus on things that brings value.
  • Reliable - We deliver on our promises, both to customers and colleagues.
  • Flexible - The world and our customers are constantly changing and so must we.
Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment AB. Tveka inte att kontakta Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118 798 eller Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118 726 ifall du har några frågor rörande tjänsten.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)