Personlig assistent- bli del av mitt kompisteam!

Personlig assistent- bli del av mitt kompisteam!

Är du full av humor och empati? Söker du ett varierande arbete och en arbetsplats med teamkänsla- då kanske just du är min blivande match som personlig assistent? I mitt team av kompisar behövs en personlig assistent på 100% och en på deltid, ungefär 50%.

Hos mig finns inga krav på tidigare erfarenhet även om det alltid är meriterande, istället ställer jag mycket höga krav på god arbetsmoral, viljan att lära och ditt engagemang. Du ska vilja hjälpa mig till ett mångsidigt och berikande liv, inte enbart söka efter ett yrke. I mitt team har alla roligt tillsammans samtidigt som de aldrig gör avkall på det livsviktiga ansvar de bär. Om du känner att detta är något du kan relatera till tror jag att du har en god chans att bli en del av mitt team.

Alla i mitt team bjuder på sig själva oavsett hur mina förutsättningar ser ut. De går alla in med inställningen att bli mina kompisar och ser mig för den personen jag är bakom mina svårigheter. Min svåra epilepsi ställer ofta till det för mig men mina assistenter gör alltid det bästa av situationen och hjälper mig att få ut allt jag vill av livet ändå. Jag är i övre tonåren och har därför mycket fart och fläkt i mig. Mina kompisar delar alltid den glädjen och energin med mig och det driver oss till roliga och utvecklande aktiviteter och upptåg dagarna i ända.

Som personlig assistent hos mig arbetar alla både dagtid och vakna nattpass på schema, således måste du vara öppen för att göra detsamma. Jag erbjuder dig ett kollektivavtal med timlön enligt överenskommelse så länge du uppfyller följande:

    • Du är över 18 år.
    • Du är helt fri från all typ av tobak.
    • Du är inte utsatt för förhöjd infektionsrisk.
    • Du behärskar svenska obehindrat.

Du bör känna till att min bästa kompis har fyra tassar så du kan dessvärre inte vara allergisk mot pälsdjur.

Känner du att du kan stå bakom ovanstående har du goda chanser för att passa för en tjänst som personlig assistent hos mig. Om du skickar din ansökan med CV, personligt brev samt fotografi kanske just du blir nästa del i Team Hejaheja!
Mer info
Email Mejla Team Hejaheja- personlig assistans
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.teamhejaheja.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Team Hejaheja är ett litet familjärt företag där kompisstämningen i teamet är kärnan i verksamheten. Vi anser att alla människor ska få ta del av och komma till tals i vårt samhälle utifrån sina respektive villkor. Eventuella svårigheter ska aldrig hindra någon från ett berikat liv utan istället berika andras.

Hos oss är tidigare erfarenhet inte alltid receptet till framgång även fast det såklart är meriterande. Engagemang, glädje och viljan att lära kan ibland ta någon mycket längre. Vi värnar högt om den gemenskap vi har i vårt team och värdesätter allas gemensamma egenskaper. Tror du att du skulle passa in? Varmt välkommen med din ansökan för att bli en del av teamet!