Vi söker flera säljare till Svenska Fiskbilen!

Vi söker flera säljare till Svenska Fiskbilen!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som säljare på Svenska Fiskbilen kommer du få möjlighet att utvecklas till en riktigt bra säljare där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Försäljning till villa och radhusområden
  • Ansvar för egen bil och egna områden
  • Att bygga och utveckla din kundstock
  • Besöka gamla och nya kunder
Omfattning: Deltid

Anställning: Tillsvidare

Arbetstider: Mån-fre 16:00-21:00, lör-sön 12:00-18:00

Start: Omgående

Din profil:

Vi söker dig som är ansvarstagande, driven och som vill ha ett fritt och flexibelt arbete. Du som studerar och vill arbeta vid sidan av studierna är också varmt välkommen med din ansökan. Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort. Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper även om det är meriterande att du har arbetat med försäljning tidigare. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskbilen brinner för att göra din vardag enklare och din kost nyttigare. Efter dessa år har vi nu avdelningar i Stockholm, Oslo, Malmö och Göteborg. Vi har idag 1000-tals återkommande kunder som samlas vid sina middagsbord för att njuta av goda fiskmiddagar.

Fiskbilen har två år i rad blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi samarbetar med duktiga leverantörer som sätter oss i kontakt med de bästa producenterna och vi jobbar dagligen med att lyfta kvaliteten till nya höjder.