Ekonomiassistent på heltid med start så snart som möjligt

Ekonomiassistent på heltid med start så snart som möjligt

Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial där hög prestanda, innovativa lösningar, hållbarhet, energieffektivitet och miljöskydd är i focus. Saint-Gobain är en internationell och marknadsledande koncern förenad av starka värderingar där det finns stora möjligheter att växa genom karriässteg och utbildning i en internationell miljö.

De söker nu en ekonomiassistent till deras kontor i Häggvik, med start så snart som möjligt. Har du något års erfarenhet inom ekonomiarbete och är nyfiken på att ta dig an nya utmaningar? Då rekommenderar jag dig att söka tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du vara en viktig del i teamet för att stötta upp och se till fakturaflödet flyter på. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Kontera leverantörsfakturor
  • Hantering av hela attestflödet
  • Leverantörsbetalningar
  • Hantering av påminnelser för leverantörer
  • Diverse ekonomirelaterad administration
Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Ort: Stockholm, Häggvik

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Konsultuppdrag på 6 månader initialt, men för rätt person finns det goda möjligheter till fortsatt anställning.

Är du personen som har ett noggrant arbetssätt och van att arbeta mot tighta deadlines? Trivs att jobba både självständigt och i team? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du som söker har:
  • Universitetsutbildning inom det ekonomiska området
  • Tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska
Det är meriterande om du har arbetat med Medius Flow eller SAP sedan tidigare.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.