Vi söker nu en operativ inköpare på heltid till vår kund i Sollentuna

Vi söker nu en operativ inköpare på heltid till vår kund i Sollentuna

Är du en nyfiken och analytisk person med en fallenhet för struktur och ordning? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en operativ inköpare på heltid i Sollentuna. Vår kund är ett japanskt multinationellt tillverkningsföretag inom elektroniska produkter och system för ett flertal användningsområden och tillämpningar. Som operativ inköpare kommer du bland annat att arbeta med:
  • Inköp av produkter och reservdelar från fabriker och externa leverantörer
  • Leveransbevakning och säkerställa hemtagning av produkter och reservdelar
  • Aktiviteter inom lagerstyrning
  • Register- och material underhåll
  • Prisuppdateringar i SAP enligt underlag
  • Skapa nya produktnummer i SAP
  • Kontroll av fakturor mot beställningar för att identifiera prisavvikelser
  • Övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter inom avdelningen
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting med god chans till förlängning och övertag hos kund.

Arbetstiderna är måndag-torsdag 08:30-17:00, fredag 08:30-16:00.
Tiderna kan variera sommartid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, strukturerad, och noggrann. I den här rollen är det ett krav att du känner dig bekväm att både tala och skriva på engelska då man har mycket kontakt med fabriker och det sker på engelska. Vi ser gärna att du har god systemvana och det är meriterande om du arbetat i systemet SAP. Vidare är det meriterande om du har arbetet i en liknande roll i något år.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com