Truckförare sökes till lager i Sollentuna!

Truckförare sökes till lager i Sollentuna!

Trivs du med lagerarbete och har tidigare erfarenhet av inleverans och utleverans. Har du truckkort A och B och bor i närheten av Sollentuna? Då har vi kanske tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en truckförare till vår kund. Som truckförare och lagerarbetare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed bestå av truckkörning och plock. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och det är meriterande om du har jobbat inom produktion och/eller industri.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och är självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att jobba med truckkörning. Du har även jobbat med inleverans och utleverans och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en person som alltid kommer i tid, är trevlig och social och gärna bor i närheten av Spånga. Du behärskar Svenska i tal och skrift.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se