Truckförare inom industribranschen sökes!

Truckförare inom industribranschen sökes!

Har du jobbat med truckkörning och lagerarbete inom industri tidigare? Har du truckkort A och B och bor i närheten av Rosersberg? Då har vi kanske tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en erfaren och självgående truckförare till vår kund. Som truckförare och lagerarbetare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed främst att bestå av truckkörning och plock. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete inom industri. Har du erfarenhet av hydraulik är det meriterande.

Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08-17. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.
Vidare ser vi att du är en person som alltid kommer i tid, är trevlig och social och att du gärna bor i närheten av Rosersberg. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Körkort
Meriterande:
* om du arbetat inom industrilager
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se