Budbilschaufför sökes för extrajobb i Sollentuna!

Budbilschaufför sökes för extrajobb i Sollentuna!

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, har god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en B-chaufför för extrajobb hos en av våra kunder i Sollentuna. Vår kund är ett företag vars tjänster innefattar försäljning inom espresso och specialkaffe. Arbetet innebär att köra ut varor i Stockholmsområdet samt arbete på lager med plock och pack.

Då huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera ordrar till kunder är det av stor vikt att du är utåtriktad och serviceminded. Arbetet innefattar även tunga lyft och du bör därför ha god fysik och inte vara rädd för att ta i.

Arbetstiderna är förlagda 08-16.30. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan. Tjänsten kommer starta så snart vi hittat rätt person.

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill ha ett extrajobb. Då detta är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på denna tjänst och har minst ett år kvar av dina studier. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
Har B-körkort och god körvana
Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Har god fysik
Är social och serviceminded

Passar tjänsten in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter.
Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com