Arbetsledare sökes till lager i Sollentuna

Arbetsledare sökes till lager i Sollentuna

Gillar du att ta ansvar? Drivs du av att leda människor framåt? Har du dessutom lager- och truckerfarenhet samt körkort. Då är detta jobbet för dig. Sök tjänsten som arbetsledare för en globalt växande produktionsbolag redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en arbetsledare till deras lager i Häggvik. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för en arbetsgrupp på 4-6 personer. Du kommer att ansvara för inleveranser och materialflöde, ha koll på lagersaldo och se till så att arbetet sker så smidigt som möjligt på plats. Vidare kommer du att hantera reklamationer, vara behjälplig i förändringsprocesser och komma med nya idéer som effektiviserar arbetsplatsen.

Arbetet som arbetsledare innebär att du:
  • Motiverar och leder arbetslaget till att nå goda resultat
  • Planerar och fördelar arbetet i gruppen, samt ställer upp när det så skulle behövas
  • Arbetar mot en trivsam arbetsplats för de anställda
  • Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
  • Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet
Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har tidigare utbildning och/eller erfarenhet inom ledarskap/personalansvar
  • Tidigare har arbetat inom industri eller produktion
  • Är självständig och initiativtagande, noggrann och stresstålig.
I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där säkerhet, tillväxt och personal värderas högt. Vi ser att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgruppen i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann över verksamhetens, anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänsten.

Utöver detta är det krav på B-körkort, Svenska och Engelska i tal och skrift sam god datorvana. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av Monitor.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se