Timvikarier, Töjnaskolan

Timvikarier, Töjnaskolan

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom skola/ fritidshem till Töjnaskolan. Du kommer få arbete utifrån vilket behov veckovis som verksamheten har baserat på personalfrånvaro/ behov. Du behöver kompetens för att möta elever med olika behov och göra undervisningen tillgänglig för alla elever. Du är en förebild för våra elever och du behöver ha ett vuxet och professionellt agerande i samtliga arbetsuppgifter.

Du behöver vara flexibel och har förmåga utifrån instruktioner kunna genomför lektion alt aktiviteter med elever. I ditt uppdrag ingår att skapa god kontakt med elever och vårdnadshavare. Vi vill att du har kunskaper av att använda och undervisa med hjälp av digitala verktyg.

Kvalifikationer

Erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn är meriterande.
Kunskap om NPF är meriterande.

Vi erbjuder

Töjnaskolan flyttade under sommaren 2021 in i helt nya lokaler. Vi är vi en F-9 skola, i utveckling, då vi i nuläget utökar vår verksamhet, då vi nu endast är två parallellt i Åk 8 & 9 som successivt kommer också bli tre parallella. På skolan är det ca 720 elever, men vi kommer öka det kommande 2 åren.

I vår skola finns det bra undervisningssalar med tillhörande grupprum, trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. Fritidshemmet har tillgång till egna lokaler som befinner sig utanför klassrummen som vi kallar "hjärtat". En miljö vi utvecklar vidare för att skapa den mest inspirerande och tillgängliga undervisningsmiljö.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet att pedagogiskt arbete
  • Kunskap inom NPF
Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Tydlig

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (19 dagar kvar)