Studiehandledare i mandinka

Studiehandledare i mandinka

Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega?
Vi söker en studiehandledare i mandinka. Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Djupdalsvägen 34, i anslutning till gymnasieskolan Rudbeck. Undervisningen bedrivs till största delen ute på de olika grundskolorna i kommunen.

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning
Studiehandledning i grundskolans olika ämnen. Planering och genomförande av studiehandledning i samarbete med elevens ämnesansvariga lärare samt enskilt utifrån elevens förutsättningar och behov. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer
Du ska ha kunskaper i grundskolans olika ämnen samt erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.
Pedagogisk utbildning samt lärarlegitimation i ämnet modersmål och/eller utbildning i studiehandledning är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och mandinka, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)