Speciallärare med gymnasiebehörighet i matematik

Speciallärare med gymnasiebehörighet i matematik

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar 2000 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är mycket stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Vi söker nu en speciallärare i matematik.

Tjänsten innebär stödundervisning i olika former, pedagogiska kartläggningar samt nära samverkan med våra specialpedagoger, lärare och elevhälsoteam. Arbetet ställer krav på initiativförmåga, planering, samordning, uppföljning, och återkoppling av stödinsatser. Du blir en del av vårt fina Lärcentrum och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten. En del av tjänsten innebär samordning och planering av stöd på skolan.

Vi önskar att du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i matematik.

Tjänsten är en visstidsanställning på 75-100% under läsåret 21/22, med ev. möjlighet till tillsvidareanställning. Start augusti 2021.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Här kan du läsa om de förmåner du har som anställd inom Sollentuna kommun:

Förmåner för dig som är anställd i Sollentuna kommun

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande under anställningstiden.

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (4 dagar kvar)