Sommarvikarie som biståndshandläggare

Sommarvikarie som biståndshandläggare

Arbetsbeskrivning
Våra fantastiska kollegor inom avdelning äldreomsorg ser fram emot en solig och lång sammanhängande semester och därför söker vi nu sommarvikarier som vill komma och bli en del av vår arbetsplats. Som sommarvikarie hjälper du till att hantera inkomna ansökningar och återkopplar på telefonsamtal, du hjälper till där det behövs. Eftersom vi ses hela avdelningen varje morgon på ett kort möte för att planera dagen och fördelar arbetsuppgifterna är det lätt för dig att komma in i gruppen.

Sollentuna kommun arbetar efter visionen - Sveriges mest attraktiva kommun - och med målet att alltid ha kommuninvånarna i fokus. För oss är därför ett gott bemötande och samverkan en självklarhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionomstudent, har varit ute på din VFU samt läst och klarat av juridik kursen. Du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. För att vi ska kunna erbjuda dig en bra introduktion önskar vi att du börjar ditt vikariat senast i mitten av juni. Det finns goda möjligheter, om önskemål finns, att arbeta på timmar innan och efter sommaren. Flera av våra tidigare sommarvikarier har idag en tillsvidare anställning eller tjänst som studentmedarbetare.

Som handläggare kommer du bland annat att arbeta med att: utreda, bedöma och besluta enligt socialtjänstlagen. Följa upp beviljade insatser gentemot såväl den enskilde som utförare. Informera enskilda och andra berörda om hemtjänstinsatser och särskilt boende samt samverka med utförare andra kontor och myndigheter.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Självständighet
Initiativtagande
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Muntlig kommunikation
Strukturerad

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (3 dagar kvar)