Lärare i idrott och hälsa, vikariat 70%

Lärare i idrott och hälsa, vikariat 70%

Sollentuna Musikklasser är en kommunal 4-9 skola med ca 400 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på körsång. Eleverna söker till oss genom antagningsprov. Skolan har en utåtriktad konsertverksamhet.

Alla våra elever har tillgång till en egen ipad eller Cromebook. Skolan arbetar för att utveckla det pedagogiska arbetet med digital informations- och kommunikationsteknik.

Under de senaste åren har hela skolan varit engagerad i ett utvecklingsarbete med syfte att öka tillgängligheten för samtliga elever under hela skoldagen.

Skolan ligger centralt med närhet till både grönområden, sjöar och allmänna kommunikationsmedel som bussar och pendeltåg.

Skolan har en stor idrottshall samt en gymnastiksal som vi delar med Häggviksskolan. Då vi är två kommunala skolor inom samma skolområde finns det flera ämneskollegor att samarbeta med.

Tjänsten är ett vikariat på 70% under höstterminen 2021.

I tjänsten ingår undervisning i idrott- och hälsa i åk. 4-6 samt i en klass i åk.8. Mentorskap ingår i tjänsten.

Du ska vara utbildad och legitimerad lärare i idrott- och hälsa.
Du bör vara initiativtagande och strukturerad samt ha god samarbetsförmåga med vuxna på skolan.

Du lägger stor vikt vid att skapa goda relationer med dina elever.

Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Sollentuna Kommun
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (4 dagar kvar)