Gymnasielärare i juridik (vikariat)

Gymnasielärare i juridik (vikariat)

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2100 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Arbetsuppgifter
Undervisning i juridik och eventuellt ett annat ämne. Tjänsten är ett vikariat på 50 % from den 8/3 tom den 16/6. I kombination med annat ämne finns möjlighet till 100 %. Stora möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare och har en lärarlegitimation i juridik.

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för att anpassa dig utefter de situationer som uppstår. Vidare har du lätt för att föra muntliga diskussioner och ser dig själv som en kommunikativ person. Dessutom har du lätt för att skapa relationer och värnar om dessa med både kollegor och elever.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Här kan du läsa om de förmåner som du har som anställd inom Sollentuna kommun.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kan komma att kalla till intervju löpande under ansökningstiden.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (6 dagar kvar)