Gruppledare - Vikariat 10 månader

Gruppledare - Vikariat 10 månader

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Gruppledare för ett stödboende inom socialpsykiatri i Sollentuna Kommun. Tjänsten innebär att vara arbetsledare för en grupp med 7 boendestödjare, lägga arbetsschema och ingå i planering av verksamheten. I tjänsten ingår det beredskap var tredje vecka för ett annat boende som har bemanning dygnet runt. Som arbetsledare ställs höga krav på kunskaper om målgruppen, flexibilitet och förmåga att fatta snabba beslut i enlighet med säkerhetsrutiner. Du skall ha god empatisk förmåga och vara lyhörd för både brukare och medarbetare.

Kvalifikationer
Erfarenhet av målgruppen är en förutsättning för att kunna arbetsleda på Stödboendet, samt förmåga att ta ansvar och leda en utvecklings- och planeringsarbetet i en arbetsgrupp.

Högskoleutbildning inom relevanta områden som socionom, psykologi och beteendevetenskap eller motsvarande krävs.

Du ska ha relevant utbildning inom psykiatri och motiverande samtal, MI. Meriterande är kunskaper i ESL-pedagogik.

Som person är du trygg och stabil med ett tydligt ledarskap. Du är självgående i ditt arbete och med din flexibilitet har du lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (13 dagar kvar)