Fritidspedagog/ fritidslärare till Sollentuna international school

Fritidspedagog/ fritidslärare till Sollentuna international school

Arbetsbeskrivning
Vi är ett fritids som arbetar språkutvecklande, tillgängligt och med bildstöd. I arbetsuppgifterna ingår att leda barngrupper i pedagogiskt arbete. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter så vill vi tillsammans med dig komma fram till vad det skulle innebära att arbeta här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/fritidslärare. Viktigt för oss är att du kan läroplanen och arbetar utifrån den. Samt att du vill vara med och planera verksamheten tillsammans med oss.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Flexibel
Samarbetsförmåga
Mål och resultatorienterad
Pedagogisk insikt

Vi erbjuder
Alla på fritids har genomgått ett ettårigt fritidslyft och vi fortsätter nu vårt lärande med LUC , lärutvecklingscenter, där all fritidspersonal i hela kommunen arbetar med för fritids aktuella frågor.

Läs mer om skolan här:

https://www.sollentuna.se/sv/uweb/sollentuna-international-school/

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (17 dagar kvar)