Förstelärartjänst i engelska och svenska åk 7-9

Förstelärartjänst i engelska och svenska åk 7-9

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 570 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 220 elever och Häggvik åk 4-9. ca 330 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en engagerad och erfaren lärare i engelska och svenska för åk 7-9. Du ingår i arbetslaget 7-9 och är mentor i en klass tillsammans med en kollega.

Om man har en förstelärartjänst så ingår man i skolans pedagogiska utvecklingsgrupp och driver och leder skolan skolutvecklingsarbete tillsammans med andra förstelärare och skolledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska. Du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Det är en självklarhet för dig att arbeta digitalt i din undervisning.

Du tar ett helhetsansvar och arbetar för en trygg miljö för alla elever på skolan.

Du tycker om att samarbeta och har en helhetssyn för verksamheten. Du är en engagerad medarbetare med god samarbetsförmåga att skapa skapa förtroendefulla relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare.

För en förstelärartjänst ska du ha gedigna ämneskunskaper och goda vitsord som lärare. Du kan ha tidigare erfarenhet som förstelärare som styrks genom goda referenser. Du ska ha ett intresse av att arbeta med skolutveckling och av kollegialt lärande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer hållas digitalt under vecka 30-31.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 15 juli 2020 (4 dagar kvar)