Förskollärare till Mallas förskola

Förskollärare till Mallas förskola

Vi söker nu en förskollärare till vår avdelning för de yngre barnen. Förskolan har 3 åldershomogena grupper, förskolan har ca 60st placerade. Är du vår förskollärare och vill utmana, undervisa och utforska tillsammans med våra barn under hela deras förskoletid? Mallas förskola är en dela av enheten Edsbacka förskolor som består av Sofielunds-, Mallas och Bikupans förskola.Vi är för närvarande inhyst i tillfälliga lokaler med en lite mindre gård men med stora möjligheter till lek i Edsbergsparken som ligger precis bredvid.

Till sommaren 2020 flyttar vi in i en helt nybyggd förskola. Då kommer förskolan att utökas till att kunna placera ca 100 barn. Du som kommer till oss kommer att få vara med och skapa en helt ny förskola.

Arbetsbeskrivning
Vi vet att pedagogernas skicklighet och engagemang är avgörande för kvaliteten i arbetet på förskolan. Vi vill att alla våra barn får en rolig, trygg och lärorik undervisning på förskolan. Vi lär av varandra som kollegor men delar också med oss av vår kunskap och erfarenhet och vi har höga förväntningar på varandra. Att fokusera på barnen och ge dem bästa förutsättningar för att lyckas både enskilt och i grupp. Undervisningen ska vara målstyrd och lustfyllt. Omsorg, trygghet och lärande skapar vi tillsammans!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerade förskollärare med högskoleutbildning och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Har du tidigare erfarenhet av arbete som förskollärare så är det meriterande. Vi söker dig som "brinner" lite extra för digitaliseringen och kan vara ett stöd för förskolan i vår utvecklings arbete. Du har kunskaper från den senaste forskningen för förskolan och vill utveckla kompetensen på förskolan. Egenskaper som nyfikenhet, mod och glädje gör skillnad för våra barn!

Som förskollärare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar både internt och externt behöver du ha god kommunikativ förmåga, ha lätt för att skapa relationer. Du behöver kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Vidare behövs socialkompetens och kreativt nytänkande.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi erbjuder kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Länk till förmåner

Övrigt

Tjänsten tillsvidareanställning på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Individuell lönesättning.

Urvalet sker löpande och vi har tagit ställning till de kanaler som vi vill marknadsföra denna platsannons i och undanber oss rekryteringshjälp.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (8 dagar kvar)