Elevresurs F-3

Elevresurs F-3

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola ligger i ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 670 elever F-9. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid digital kompetens, utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla årskurser, F-9. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en elevresurs, för stöd till elev med diabetes under skoldagen och fritidshemstid. Du är elevens stöd hela skoldagen och en viktig medarbetare för att tillgodose den enskilda elevens behov. Du är också en del av verksamheten och ingår i det arbetslag som eleven är knuten till. Att vara lyhörd för och ha en nära dialog med eleven, lärarna och vårdnadshavarna är en förutsättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta med elever med olika stödbehov. Relevant utbildning och tidigare erfarenhet för uppdraget är meriterande.

Vi förväntar oss att du:
  • har en positiv elevsyn och är lyhörd för elevers behov
  • kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor
  • har en god samarbetsförmåga
  • är en lugn, trygg och stabil person
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Omfattning 100% under vt-2020, kan ev. förlängas.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar och intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden.

Vi erbjuder
Förmåner som anställd i Sollentuna kommun:

https://www.sollentuna.se/jobb-foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)