Elevassistent till Rudbecks gymnasieskola

Elevassistent till Rudbecks gymnasieskola

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2100 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerad och skicklig personal är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Arbetsuppgifter
Vi söker en elevassistent till en elev som är i behov av stöd. Ditt ansvar är att följa och stötta eleven i de dagliga aktiviteterna. Anställningen är en visstidsanställning om 75 % med start omgående till och med årsskiftet. Eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten önskar vi att du kan starta omgående, har en utbildning som är relevant för tjänsten samt har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar.

För tjänsten är det viktigt att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga. Du är en trygg person och är bra på att vara tydlig i din kommunikation.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Här kan du läsa om de förmåner som du har som anställd inom Sollentuna kommun.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Sollentuna Kommun
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (1 dag kvar)