Ekonomiadministratör till Socialkontoret, Sollentuna kommun

Ekonomiadministratör till Socialkontoret, Sollentuna kommun

Socialkontoret i Sollentuna kommun söker en ekonomiadministratör/redovisningsassistent eller redovisningsekonom som är i början av sin karriär och vill utvecklas i en roll med eget ansvar. Tjänsten är organisatoriskt placerad på enheten för administrativt stöd som tillhör avdelningen för stöd och utveckling. På enheten arbetar 13 personer med olika typer av internt administrativt stöd.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör arbetar du tillsammans med förvaltningens redovisningsekonom. Arbetsuppgifterna består av bland annat bokföring, löpande avstämningar av balanskonton, fakturahantering, kundfakturering, göra månatliga interimsuppbokningar, projektredovisning samt vara behjälplig och stötta förvaltningens medarbetare i ekonomiska frågor.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet, gärna inom offentlig verksamhet. Du har grundläggande kunskaper inom redovisning och mycket goda kunskaper i Excel. Du har lätt att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper

Vi söker dig med god administrativ förmåga. Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad och van att själv ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan strukturera ditt arbete och arbeta självständigt men du behöver också ha mycket god samarbetsförmåga, trivas i servicerollen och vara duktig på att hantera alla sorters människor, med olika förväntningar och olika behov. Du är kvalitetsmedveten och delar aktivt med dig av ny kunskap och idéer, så att verksamheten kan utvecklas.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Som ekonomiadministratör har du en viktig roll i Sollentuna kommun. Arbetet ger dig stora möjligheter att utvecklas inom yrkesområdet och stort eget ansvar.

Vi värnar om ett gott arbetsklimat som möjliggör ett hållbart arbetsliv bland annat genom att vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Din arbetsplats ligger centralt i Sollentuna centrum med goda allmänna kommunikationer med pendeltåg och bussar. Närheten till Sollentuna centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!
Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (15 dagar kvar)