Administratör till Vuxenutbildningen

Administratör till Vuxenutbildningen

Arbetsuppgifter
Kunskapsparken söker en administrativhandläggare. Kunskapsparken ansvarar för studie- och yrkesvägledning och antagning till vuxenutbildning för vuxna kommuninnevånare i Sollentuna kommun. På Kunskapsparken arbetar fem studie- och yrkesvägledare, en administrativ handläggare, en utbildningsledare SFI och en rektor. Enheten ska nu anställa en administrativ handläggare på grund av pensionsavgång. Vi söker dig som är en handlingskraftig och idérik person som vill vara med och utveckla Kunskapsparkens verksamhet.

Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter samt möta Kunskapsparkens kunder på vår drop-in verksamhet. Du ansvarar för; fakturering, handläggning av betygskataloger samt hantera elevärenden i vårt administrativa system Alvis i samarbete med Kunskapsparken upphandlade utbildningsanordnare. Du ska även bereda och ta fram statistik till SCB, CSN och kommunen. I arbetsuppgifterna ingår även att svara i telefon och ge service till våra besökare, som både är våra nuvarande och blivande studerande

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill utveckla och effektivisera vår administration tillsammans med oss som arbetar på Kunskapsparken.
Du är kommunikativ, tydlig och målinriktad. Du har lätt för att skapa goda relationer och är utvecklingsinriktad. Du har ett strukturerat, noggrant och systematiskt arbetssätt samt är van att hantera stressiga situationer

Du har en gymnasieutbildning. En eftergymnasial utbildning är meriterande. Du kommunicerar väl med våra kunder och samarbetspartners, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du har arbetat i ett ekonomisystem, gärna Visma och Proceedo. Det är meriterande att ha arbetat i elevregistreringssystemet Alvis.

Du har god IT-kompetens i Office-paketet (Word, Excel och Powerpoint) och IT-baserade verksamhetssystem som används inom vuxenutbildning. Det är meriterande om du är en van användare av Excel. Har du kunskaper om den kommunala vuxenutbildningens styrdokument är det meriterande.

På Kunskapsparken arbetar vi både i team och självständigt därför är god samarbetsförmåga och att kunna jobba självständigt viktigt. Har du erfarenhet från arbete med vuxenutbildning är det en merit Kunskaper i ytterligare ett språk förutom svenska och engelska är en en tillgång i verksamheten. Du ska ha mist några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder flexibla arbetsuppgifter. Du kommer att vara en viktig nyckelperson, i vårt arbete med att förbättra servicen i vår verksamhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats där det är högt i tak och där alla ställer upp för varandra.

Vi tillämpar flexibel arbetstid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, semesterväxling och kompetensutveckling.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (2 dagar kvar)