Behandlingsasssistent vikariat

Behandlingsasssistent vikariat

Arbetsbeskrivning
Den kommunala delen av Sollentuna beroendemottagningen erbjuder öppenvård till vuxna, som är beroende av eller har problem med alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Enheten består av fyra behandlingsassistenter, fem behandlare, gruppledare och enhetschef. Vi arbetar på uppdrag från socialsekreterare och insatserna är anpassade efter klientens behov och önskemål. Insatserna är inriktade på att stödja och utveckla klienternas egna resurser och självständighet. Arbetet sker i nära samarbete med klientens professionella nätverk. Vi arbetar även med uppsökande arbete.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med personer med beroende- och missbruksproblematik i öppenvård

Behandlingsassistent eller likvärdig utbildning

Körkort är ett krav

Utbildning i MI är meriterande

Arbetet ställer krav på personlig mognad, självständighet, flexibilitet, empatisk förmåga och samarbetsförmåga, varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi värnar om ett gott arbetsklimat som möjliggör ett hållbart arbetsliv. För att läsa mer om våra förmåner, klicka här. Länk till förmåner

Vi söker nu dig som är intresserad av ett vikariat på sex månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (12 dagar kvar)