Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete? Nu söker vi en handledare till enhetens träfflokal, som vill arbeta tillsammans med engagerade, erfarna och trevliga kollegor.

Inom socialkontorets avdelning för vuxna finns socialpsykiatriska enheten som är en del av socialkontorets utförarenhet. Socialpsykiatriska enheten erbjuder stöd och service till kommunmedborgare med psykisk funktionsvariation. Stödet ges i form av träfflokal och boendestöd.

Ture träfflokal är en öppen verksamhet där personer med psykisk funktionsvariation har möjlighet att träffa andra människor i ett socialt sammanhang, delta i aktiviteter och följa med på utflykter. Det behövs inget biståndsbeslut för att besöka träfflokalen och lokalen ligger centralt i Sollentuna. Ture träfflokal är en etablerad och välbesökt verksamhet där både gäster och personal lägger stor vikt vid att ta gemensamt ansvar för aktiviteter och stämningen i lokalen. Träfflokalen har en välfungerande gästförening som håller öppet under helgerna. Du kommer att ingå i ett team på sammanlagt fyra personer och en gruppledare.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har eftergymnasial utbildning såsom socialpedagog, YH-utbildning, socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och har ett stort engagemang för målgruppen samt förmåga att arbeta med utveckling av verksamheten.

Vi söker dig som är kreativ och flexibel samt gärna erfarenhet av att leda grupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetet ställer krav på personlig mognad, tålamod och samarbetsförmåga. För att trivas är det viktigt att du delar verksamhetens optimistiska syn på människor och livet.

Körkort är önskvärt.

Vi erbjuder dig:
  • Ett engagerat och kompetent team som har roligt tillsammans och ett nära samarbete med enhetens boendestöd.
  • En arbetsplats som ständigt utvecklar och förbättrar arbetet för att tillmötesgå vår målgrupp.
  • Kontinuerlig handledning och kompetensutveckling i våra basmetoder motiverande samtal (MI) och ett självständigt liv (ESL).
  • En trevlig arbetsplats i Sollentuna centrum med närhet till affärer och restauranger.
  • Förmåner som friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, gym i kommunhuset etcetera. Läs mer om våra förmåner i nedan länk:
https://www.sollentuna.se/sv/naringsliv--jobb/Jobba-i-Sollentuna-kommun/Formaner-for-dig-som-jobbar-i-Sollentuna-kommun/

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid, måndag till fredag, dagtid.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ann-Sofie Londér
Telefon 08-579 225 25
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!