Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. I Sollentuna och på Utbildning Silverdal lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Utbildning Silverdal präglas av trygghet och trivsel bland eleverna och vi är Olweus-certifierade sedan flera år tillbaka.

Vi som arbetar på Utbildning Silverdal ser olikheter som en tillgång, vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller iPad.

Inför nästa läsår söker vi en lärare i musik som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. I tjänsten ingår delat mentorsskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50%.

Din profil

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Lärarlegitimation i musik är ett krav . Erfarenhet av arbete på högstadiet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämpligeht.

Ansökan och upplysningar

För frågor kontakta biträdande rektor Anna Jönsson, svi053@edu.sollentuna.se

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2019.

Vi har tagit ställning till vilka kanaler vi använder för annonsering och undanber oss därför erbjudanden från rekryteringsföretag.

Anna Jönsson
Mer info
Kontaktperson Anna Jönsson
Telefon 0739-152821
Område Sollentuna
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!