Vaktmästare Runbacka skolor

Vaktmästare Runbacka skolor

Välkommen till Runbacka skolor, skolan där eleverna visar vägen framåt och inspirerar andra att möta den digitala omvärlden.

Runbacka skolor är en F-9 skola med en tillhörande kommungemensam resursverksamhet belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete. På skolan går det sammanlagt 580 elever samt ca 70 i personalgruppen. De senaste åren har skolan utvecklat det pedagogiska arbetet bland annat med digital teknik och vi tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning och välutvecklade arbetssätt. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid idrott- och friluftsliv med daglig pulshöjande aktivitet (PIK) i flera årskurser samt extra satsning på språklig utveckling och moderna språk.

Vår skola är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskoleklass till åk 9. Olweuscertifieringen innebär också handledning för personal samt ett gemensamt synsätt över hur vi arbetar med en trygg miljö och mot mobbning på skolan.

Vi söker nu en vaktmästare med ansvar för skolans lokaler, skötsel samt utveckling av dessa. I detta arbete ingår eget hantverksarbete men också kontakter med andra hantverkare, fastighetsförvaltning samt med andra intressenter kring skolans lokaler. I uppgifterna ingår även beställningar, hantering av telefonitjänster, kontakt med städbolag, hantering av kameraanläggning, hantering och registrering av post, hantering av nyckelsystemet, administration och hantering av larmanläggning, service och administration av värdeskåp för iPad med mera.

Vi ser att du har ett positivt, lösningsfokuserat och öppet förhållningssätt både mot kollegor, elever samt andra kontakter. Du är flexibel, lyssnar, ser helheter, är strukturerad samt vill driva utvecklingen på skolan framåt tillsammans med övriga medarbetare. Du har erfarenhet i från liknande arbetsuppgifter, gärna i från skolans värld, och är van vid att ta stort ansvar och driva dina egna processer samtidigt som du samarbetar bra med andra.

Tjänsten är en 80-100% tillsvidaretjänst med tillträde tidigast december.

Rekrytering påbörjas omgående.

Johan Eriksson, tf rektor
Mer info
Kontaktperson Johan Eriksson, tf rektor
Telefon 086261603
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!