Lärare i matematik och NO åk 4-6

Lärare i matematik och NO åk 4-6

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 550 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 220 elever och Häggvik åk 4-9. ca 330 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna musikklasser.

Vi söker en legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen för åk 4-6. Du kommer ingå i arbetslag 4-6 och vara mentor i en klass. Du kommer samarbeta med den andra NO-läraren i a-laget och övriga lärare i matematik. I NO har vi ett samarbete med Naturskolan och vi arbetar med NTA-lådor.

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du ska ha ett stort engagemang att skapa ett klassrumsklimat som inspirerar till lärande.

Intervjuer sker löpande.

Vi sköter rekryteringen själva och avböjer oss erbjudanden från rekryteringsföretag.

Charlotte Mörck
Mer info
Kontaktperson Charlotte Mörck
Telefon 0857922125
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 7 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!