Kart- och mätningsingenjör, vikariat

Kart- och mätningsingenjör, vikariat

Kart- och mätningsingenjör till Gis- och kartenheten

Samhällsbyggnadsavdelningen

Vikariat 17 juni-18 oktober

GIS- och kartenheten är en del av Samhällsbyggnadskontoret i Sollentuna kommun och vi arbetar med alla frågor som rör mät- och karttekniskt arbete.

Det kan vara du

Som kart- mätningsingenjör kommer du att tillhöra ett team med fokus på geodatafrågor. Alla typer av kart och mätningsingenjörsuppgifter kan förekomma så som mätning för grundkartor, nybyggnadskartor, utsättningar, lägeskontroller, lantmäteriförrättning, kartproduktion och ajourhållning av kommunens kartdatabas.

Vi är experter på mät- och karttekniskt arbete och här är du med och utvecklar arbetet och bidrar med dina kunskaper, erfarenheter och idéer.

Du arbetar i en organisation där du har stora möjligheter att öka din kompetens, utvecklas och göra skillnad.

Du ingår i en grupp som arbetar brett med allt från traditionellt lantmäteriarbete, mätningsarbete, fotogrammetri och kartproduktion till tekniskt expertkunnande inom GIS och IT.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad mätningsingenjör eller motsvarande med erfarenhet av mät- och karttekniskt arbete.

Erfarenhet av kommunal mätning och kartering är meriterande.

Arbetet innebär många kontakter och du blir kommunens ansikte utåt i relationen med våra uppdragsgivare som är både invånare och företag.

Vi söker dig som är trygg i din roll och arbetar bra med andra människor.

Du är en person som verkar för att uppnå resultat.

Vi är innovativa i våra arbetssätt och utvecklar löpande våra arbetsmetoder för att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt, med bibehållen kvalitet och hög service mot medborgarna.

Din kreativitet, öppenhet och nyfikenhet är en stor fördel.

Vi erbjuder

Vi har en modern syn på våra medarbetare och du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi tillämpar flextid.

Din arbetsplats ligger centralt i Sollentuna centrum med goda allmänna kommunikationer med pendeltåg och bussar. Närheten till Sollentuna centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

Upplysningar

Omfattning: vikariat, 100% 17 juni till 18 oktober

Individuell lönesättning

B- körkort

Legitimation (körkort) kontrolleras alltid vid intervju.

För mer information om tjänsten, kontakta:

Kjell Börjesson, GIS- och kartchef Samhällsbyggnadsavdelningen

tel 08-579 227 64

Kjell Börjesson, chef mät- och kartenheten
Mer info
Kontaktperson Kjell Börjesson, chef mät- och kartenheten
Telefon 08-579 227 64
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!