Timvikarie åk 7-9 grundskola

Timvikarie åk 7-9 grundskola

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Är du vår nya timvikarie på Edsbergsskolan?

Vi söker timvikarier till grundskolan, grundsärskolan och fritidsgården Ringen. Tjänsten är en timanställning vid behov och innebär att du arbetar när ordinarie personal är frånvarande. Behov av vikarier finns för arbetsuppgifter som lärare, elevassistent och fritidsledare. Det kan vara allt från några timmar till en längre period. Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskännande. Känner du att detta är ett arbete som passar just dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger "mitt i byn" i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur, natur och sportfält. Vi har eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla. Lokalerna har under det senaste året genomgått en renovering och är ljud- och ljusanpassade. Fritidsgården Ringen ligger i skolans lokaler, är öppen kvällar och helger och har målgruppen ungdomar i åldern 12-16 år.

För frågor om tjänsten kontakta biträdande rektor Tina Fellenius, 073 - 915 20 33

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

Välkommen med din ansökan!

Tina Fellenius
Mer info
Kontaktperson Tina Fellenius
Telefon 0739152033
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!