Lärare i Ma/No/Tk åk 7-9

Lärare i Ma/No/Tk åk 7-9

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola.

Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap.

Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med särskola. Vi har ca 430 elever och ca 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, profilklasser/inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger "mitt i byn" i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur, natur och sportfält. Skolan har eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla.

Skolan har under det senaste året genomgått en renovering vilket bland annat har lett till att lokalerna är ljusa och fina.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är erfaren, utbildad och legitimerad lärare i matematik, fysik, kemi, biologi samt teknik. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du har även goda kunskaper i svenska språket både i tal- och skrift.

Vi erbjuder

Inspireras du av att jobba ihop med kollegor i ämnesövergripande undervisning och ser fördelar med det kollegiala samarbetet så är Edsbergsskolan en plats där du kommer att ha möjlighet att utvecklas vidare i din yrkesroll. Vi söker två lärare i Ma/No/Tk i åk 7-9 med start 2019-08-12. Kanske är ni två kollegor som vill få möjlighet att jobba ihop i ett välfungerande ämneslag där man är öppen med att dela med sig och prova ny pegagogiska tankar?

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator. Sollentuna satsar mycket på kollegiala samtal och arbetar strukturerat och systematiskt med detta inte bara inom skolorna utan också på nätverksträffar som anordnas vid 7 tillfällen per läsår.

Anställningsomfattning:

Deltid 100%

Anställningsform:

Tillsvidareanställning fr.o.m. 2019-08-12

Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 19-04-30

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

För frågor om tjänsten kontakta Bitr rektor Tina Fellenius 073 - 915 20 33.

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

Välkommen med din ansökan!

Tina Fellenius
Mer info
Kontaktperson Tina Fellenius
Telefon 0739152033
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!