Förskollärare till förskoleklass

Förskollärare till förskoleklass

Du kommer att arbeta i ett välfungerande team där vi gemensamt strävar efter att leverera en förskoleklassverksamhet i världsklass!

Du är legitimerad förskollärare.

Hos oss på Silverbäcken får du i denna tjänst möjlighet att få en helhetsbild över barnens hela dag. Du arbetar under dagtid i förskoleklassen tillsammans med två utbildade grundskollärare och tillsammans ansvarar ni för planeringen för förskoleklassen. Du kommer att planera med lärarna en eftermiddag i veckan samt vara med på lärarmöte. De andra eftermiddagarna arbetar du på fritids. Vi är ofta ute med våra elever , såväl förmiddagstid som eftermiddagstid, året runt, både på skolgården och i skogen. Så en viktig förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du gillar att arbeta utomhus! Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2021/2022.

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Vi söker nu en förskollärare till Silverbäckens skola och fritidshem där du som anställd medverkar till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna. Du vill arbeta för att skola och fritids ska ha ett nära samarbete. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att eleverna känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.

Du ska kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.
Du håller dig à jour genom att delta och ta till dig de kurser och utbildningar som erbjuds. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen. Du har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning, vilket hos oss betyder att man regelbundet använder naturen omkring oss som ett klassrum.

Du har ett förhållningssätt som präglas av tilltro till elevens förmåga och en tydlig vilja att få eleverna att känna delaktighet. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)