Vikarie på Silverbäckensskola ty/eng/bild åk 5-9

Vikarie på Silverbäckensskola ty/eng/bild åk 5-9

Har goda kunskaper inom såväl tyska som engelska.
Har vana av att arbeta digitalt i Google Suite miljön samt använda datorn som ett kreativt verktyg. Förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen. Har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning, vilket hos oss betyder att man regelbundet använder naturen omkring oss som ett klassrum.
Har ett förhållningssätt som präglas av tilltro till elevens förmåga och en tydlig vilja att få eleverna att känna delaktighet.

Du skulle ha engelska med en åk 5. Du skulle ha tyska med åk 6-9. Du skulle även ha bild med årskurs 7. Tillsammans med en kollega skulle du vara mentor för en årskurs 7.

Vi får världens viktigaste värden att växa.
Relationskompetens, digitalisering och utepedagogik- är detta faktorer som du tycker är viktiga för elevers utveckling och lärande? Passar dessa faktorer in på dig så kan du vara den vi söker!
Tycker du det är viktigt att få arbeta på ett kreativt sätt och med lärandet i fokus så kan du vara vikarien för oss. Dibber och våra skolor växer och vi söker nu en vikarie som kan undervisa i tyska från årskurs 6-9 , engelska åk 5 samt bild med en årskurs 7 på Silverbäckensskola.

Du bör gilla det kreativa arbete som ett läraryrke innebär och gilla att ständigt utvecklas. Du tror också på alla elevers möjligheter att utvecklas fullt ut utifrån sina förutsättningar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se till hela verksamhetens bästa. God förmåga att skapa relationer med elever, personal och föräldrar och att samverka för elevernas bästa är givet. Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar.
Mer info
Kontaktperson Jenny Blomquist
Telefon 0704233312
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag Löpande (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.