Grundskollärare sv/so/eng åk 4

Grundskollärare sv/so/eng åk 4

Har en lärarutbildning med inriktning sv/so.

Har du även engelska i din behörighet är det ett plus.

Du skulle ha ansvar för dina ämnen och arbetar tillsammans med dina kollegor i arbetslaget för att eleverna ska kunna utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget och vi ser gärna att man arbetar integrerat med olika projekt/teman. Hos oss möter du studiemotiverade elever och ett tillåtande klimat där arbetsro är ett faktum.

Vi får världens viktigaste värden att växa. Relationskompetens, digitalisering och utepedagogik- är detta faktorer som du tycker är viktiga för elevers utveckling och lärande? Passar dessa faktorer in på dig så kan du vara den vi söker!
Tycker du det är viktigt att få arbeta på ett kreativt sätt och med lärandet i fokus så kan du vara vikarien för oss. Dibber och våra skolor växer och vi söker nu en vikarie som kan undervisa i svenska och so i en åk 4, har du även behörighet i engelska är det ett plus.
Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21/22 med möjlighet till förlängning. Du skulle tillhöra Silverbäckens arbetslag 4-6. Du skulle främst undervisa i ämnena svenska, so och engelska i åk 4. Du skulle också dela ett mentorskap tillsammans med din närmsta kollega för 50 elever i åk 4.

Gillar kreativt arbete.

Gillar att ständigt utvecklas.

Har vana av att arbeta digitalt i Google Suite miljön samt använda datorn som ett kreativt verktyg.
Förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen.

God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar.

Har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning, vilket hos oss betyder att man regelbundet använder naturen omkring oss som ett klassrum.

Har ett förhållningssätt som präglas av tilltro till elevens förmåga och en tydlig vilja att få eleverna att känna delaktighet.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.