Flexibel assistent med kunden i fokus till Serviceenheten

Flexibel assistent med kunden i fokus till Serviceenheten

Flexibel assistent med kunden i fokus till Serviceenheten (vikariat)
Internservicegruppen tillhör Serviceenheten som ligger under kommunens kommunledningskontor. Gruppen består av tio medarbetare, som arbetar med bland annat vaktmästeri, konferens, våningsservice, reception och felanmälan av fastighet. Internservice är ett viktigt kugghjul i kommunens maskineri och vårt mål är att varje dag göra vardagen lättare för Sollentunas tjänstemän och politiker.

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu efter en assistent på vikariat från 1 december 2019 till september 2020.

Arbetsbeskrivning
Som assistent i internservicegruppen har du ett varierat och omväxlande arbete. Du kommer bland annat att möta både interna och externa kunder i kommunens reception och ansvara för beställningar av vissa varor och tjänster. Du arbetar även på vår konferensavdelning där du tar emot beställningar och bokningar, gör i ordning fikavagnar och kör ut dessa till mötesrum. I ditt dagliga arbete får du även planera events, slå in paket, packa goodiebags, inventera material med mera.

Kvalifikationer

Arbetet kräver inte högskoleutbildning men det är meriterande om du har en utbildning inom service.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från ett serviceyrke. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Då ingen dag är den andra lik på internservice bör du vara en flexibel person som kan prioritera bland arbetsuppgifter. Du är självgående och tar egna initiativ, både när du utför dina arbetsuppgifter och kommer med förslag på hur verksamheten kan utvecklas. Då många arbetsuppgifter inom Internservicegruppen utförs i team, är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi vill alltid ge våra kunder en god service och ett fantastiskt bemötande. Då vi arbetar i flera kanaler ska du kunna ge god service via möten, via telefon och e-mail. Du är en person som vet att kvalitet är viktigt och du gör gärna det lilla extra för att kunderna ska bli nöjda. I rekryteringen kommer vi därför lägga särskild vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser också att du är en stabil person med båda fötterna på jorden. Du är strukturerad och kan ha koll på flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Vi erbjuder
På serviceenheten är vi ett härligt gäng som arbetar både med intern och extern service. För oss är det viktigt att medarbetarna ska trivas och vi arbetar kontinuerligt med vår arbetsmiljö.

Sollentuna kommun erbjuder även förmåner. Du kan läsa mer om dessa här: Länk till förmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)