Säkerhetsexpert med kunden i fokus

Säkerhetsexpert med kunden i fokus

På Edsvikens Larm blir du medlem i ett kompetent och erfaret team och får arbeta med säkerhetslösningar åt kunder som kräver det absolut bästa.

Edsvikens Larm är en av Stockholms mest väletablerade företag inom säkerhet för företag och privatpersoner med mer än 30 år i branschen. Våra kunder är ofta välkända företag och privatpersoner och hög kvalitét i leverans och service är vårt signum.

På Edsvikens Larm fokuserar vi på huvudsakligen på inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem och kundens behov står alltid i fokus för hur vi planerar och installerar våra lösningar.

Som säkerhetsspecialist och installatör kommer du att vara en nyckelspelare och vårt ansikte utåt. Du är den person som levererar den trygghet som kunderna beställt och vi ser att du är ansvarstagande, kundfokuserad och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig utbildning och utveckling för en framtid inom säkerhetsbranschen och Vi söker dig som vill bli en del av Edsvikens Larm och ett av Sveriges främsta team inom säkerhet!

B-körkort och att du ej förekommer i Polisens brottsregistret är ett krav. Tidigare jobb inom el eller larm är meriterande. Du ansöker via länken dör du bifogar CV och personligt brev. Frågor gällande tjänsten hänvisas till Jesper Jelvin på Edsvikens larm, han nås på: jesper.jelvin@edsvikenslarm.se

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast tisdagen den 31 Januari 2020.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)