Kundansvarig Kundoptimerare / Ekonomi

Kundansvarig Kundoptimerare / Ekonomi

Tjänsten

Vi söker en Kundoptimerare till ett utav våra Frontoffice-team. Den vi söker kommer att ingå i en driven arbetsgrupp och med spetskompetens gå i bräschen för att optimera kundrelationen för att uppnå största möjliga kundnytta. Detta sker främst genom att bearbeta nya, befintliga samt potentiella kunder via utgående telefonsamtal för att samla lån och erbjuda vårt Låneskydd. I rollen ingår ett ansvar att på daglig basis följa upp teamets resultat, att genom engagemang och support säkerställa att avdelningen levererar i enlighet med uppsatta mål. Det medför en bred kompetens inom samtliga produkter där du bl.a. blir certifierad Försäkringsförmedlare. Det här är tjänsten för dig som har ett intresse av finansbranschen, drivs av att nå uppsatta mål.

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning (varav 3 månader via Studentwork) och kommer därefter, för rätt person, att övergå i en tillsvidareanställning.

Tjänsten som Kundoptimerare innehåller i huvudsak följande arbetsuppgifter:
 • Erbjuda ett service- och trygghetskoncept genom att samla lån och förmedla Låneskydd
 • Kommunicera med kunder och intressenter via huvudsakligen utgående telefonsamtal
 • Kreditbedömning med medförande beviljningsrätt
 • Bygga och vårda långsiktiga kundrelationer
 • Hjälpa kund i frågor kring våra produkter och tjänster
Kvalifikationer

För att passa i rollen som Kundoptimerare ser vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:
 • Initiativrik, positiv och driven
 • Målinriktad med stort intresse för att optimera kundrelationer
 • Förtroendeingivande
 • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • God social förmåga för ett professionellt bemötande och hantering av olika personlighetstyper
 • Lagspelare
 • Erfarenhet av merförsäljning och kundservice
 • Arbete med telefonen som verktyg
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank A/S.

På kontoret i Kista arbetar ca 50 medarbetare. Hos oss får man arbeta i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Vi har en kultur som är resultat-driven, transparent och en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare samt en stark samhörighet och god kamratanda. Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta. Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.