Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2100 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i mycket goda studieresultat. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en gymnasielärare för undervisning i matematik och fysik. I tjänsten ingår även mentorskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2021.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig gymnasielärare med lärarlegitimation i matematik och fysik.

Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har en mycket god samarbetsförmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Du har lätt för att skapa bra relationer med kollegor och elever.

Vi kommer i den här rekryteringen att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

Här kan du läsa om de förmåner som du har som anställd inom Sollentuna kommun.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden!

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sollentuna.varbi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)