Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Då orderingången är god söker vi nu en rörinspektör i Stockholm med möjlighet att utgå från våra kontor i både Stockholm norr och syd.

Utbildning/Erfarenhet
  • Du är en erfaren rörinspektör som har certifiering enligt STVF (T-25).
  • Vi vill att du har erfarenhet från rörinspektion fastighet och spolerfarenhet.
  • Du driver oftast dina egna projekt och har lätt att bygga upp kundrelationer.
  • C-körkort är meriterande.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Iman Zolgharnian 0703-02 03 26.

Sista ansökningsdag 20 december. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Iman Zolgharnian
Telefon 0703 - 02 03 26
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.relita.se
Sista ansökningsdag 20 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.