Order Coordinator till internationellt företag

Order Coordinator till internationellt företag

Rekryteringsgruppen söker efter en Order Coordinator till vår kund i Kista.

Arbetsbeskrivning

Som Order Coordinator kommer du ansvara för hela förfarandet i orderprocessen. Du kommer att arbeta med allt från ordermottagning, prishantering och kontroll att avtal etc följs till att följa upp packning och leverans och returprocesser. Du kommer se till att de order som mottas av företaget läggs in i systemet för att sedan behandlas och levereras ut till kund i tid.

Arbetet omfattar dagliga kontakter med, naturligtvis externa kunder, men också ett stort antal interna kontakter inom organisationen såsom försäljning, inköp och logistik. Som Order Coordinator kommer du att ingå i en nordisk grupp av 11 positiva och engagerade personer med god sammanhållning. Du kommer ha en mycket betydande roll i teamet då din tjänst stödjer alla delar av orderprocessen.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och hantera order i Oracle-baserat system
 • Följa upp leveranser
 • Hantera priser, allokering etc.
 • Kundansvar nordiska kunder
 • Hantera returer och kreditering
 • Hantera deadlines
 • Hantera snabba beslut som kan gå utanför de dagliga rutinerna
Tjänsten erbjuder möjligheten att få arbeta med ett välkänt varumärke i en stor koncern och värdefulla erfarenheter av att jobba internationellt.

Vem är du?

Vi söker dig som har/är:
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande uppgifter.
 • Vana av att jobba i komplexa system (Oracle, SAP, etc)
 • Mycket god administrativ förmåga
 • Mycket noggrann
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, fokus på Excel
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Lösningsorienterad
Som person är du social och trivs med att arbeta i team. Du har en god verbal och skriftlig förmåga och är strukturerad i ditt arbete. Vidare är du mycket stresstålig och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser dig gärna som innovativ och lösningsinriktad. Du är nyfiken och intresserar dig för såväl kunden som för dina kolleger som sitter på olika platser i världen. Att vara en del i företaget organisation innebär även höga krav på pålitlighet, engagemang och ägandeskap av uppgifter.

Detta är en dynamisk organisation som kräver flexibilitet och en strukturerad arbetsmetod, där varje medarbetares engagemang är avgörande. Du ser kulturella skillnader som utmanande och berikande och du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter.

Tillträde: omgående

Uppdragets omfattning: heltid med start i augusti 2021

Arbetstid: Helgfria vardagar, kl 8.30-17 (30 min lunch)

Plats: Akalla

Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef Johanna-Elise Blom på mailadress je@rekryteringsgruppen.com

Ansökningar tas endast emot via Teamtailor

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Sökord:
Mer info
Kontaktperson Johanna-Elise Blom
Telefon 072-3071500
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.