Norsktalande kundtjänstmedarbetare till hemelektronikföretag i Kista!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till hemelektronikföretag i Kista!

Rekryteringsgruppen i Stockholm söker dig som pratar och skriver norska flytande till ett jobb som kundtjänstmedarbetare inom hemelektronik.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på ett professionellt sätt hjälpa kunder via telefon, chatt och e-post. Frågorna är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Det kommer även att ingå andra administrativa uppgifter såsom registreringar och översättningar.

Egenskaper

Du brinner för service, är effektiv, utåtriktad och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har inga problem med att arbeta både självständigt och i team. Du är lösningsorienterad och lägger stort engagemang i ditt arbete.

Kompetens och kvalifikationer

Vi ser att du som söker:
  • Kan formulera dig både muntligt och skriftligt på norska och engelska.
  • Har en god datavana och grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV, mobiltelefoner och vitvaror.
Om du som söker har ett brinnande intresse för teknik och elektronik är positivt, men inget krav. De första två veckorna kommer du att utbildas på plats för att få kännedom om produkter, system och samtalsteknik.

Det viktigaste är att du är motiverad att ge service i världsklass.

Tillträde: Omgående

Anställning: Provanställning 6 månader

Arbetstid: Vardagar 08.00-17.00

Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor hör av dig till je@rekryteringsgruppen.com

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Kontaktperson Johanna-Elise Blom
Telefon 072-3071500
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.