IT-arkitekt – End to end

IT-arkitekt – End to end

Vi söker dig som motiveras av att göra skillnad genom ditt dagliga arbete. Ragn-Sells verkar inom en spännande framtidsbransch vars gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Precis som vi, vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle och en bättre miljö. En akademisk utbildning eller likvärdiga arbetslivserfarenheter med inriktning mot systemutveckling och affärssystem är klart meriterande. Det viktigaste är dock att du har god förståelse för arkitektur och är lösningsorienterad. Vi ser att du också har goda kunskap inom Azure och Dynamics365.

Om rollen:
Du kommer ingå i Ragn-Sells relativt nybildade arkitektgrupp i nära samarbete med övriga IT-enheter inom Ragn-Sellskoncernen. Ditt främsta fokus läggs på företagets nya ERP-system och dess kringliggande system som styr och påverkar den dagliga verksamheten.

Inom Ragn-Sells arbetar man uteslutande inom Microsoftplattformen med fokus på Azure.
Arbetet drivs av att proaktivt utveckla strategin kring IT-arkitektur, vara del av utvecklingen för företagets framtida behov och agera rådgivare internt och vara kravställare gentemot leverantörer. Resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av programvaruarkitektur och relevant akademisk utbildning. Teknisk kompetens är viktigt och en bakgrund inom utveckling. Ragn-Sells är Microsoft-fokuserade och flyttar in i molnet, så kompetens och erfarenhet i Azure och Dynamics365 Finance och Operations är ett krav i denna roll. Kunskaper och erfarenheter av BizTalk och ERP-system generellt är också högt värderat. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser också att du har förståelse för informationssäkerhet och en utvecklarbakgrund.

Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad men också strategisk lagd och har god vana att arbeta strukturerat även med ostrukturerade problemställningar. Du har en positiv attityd och inställning och är en starkt inspirerande lagspelare. Du räds inte att dyka in i tekniken och gräva i detaljer.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 25 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, konsulttjänster och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringslivet, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sells har erfarna och professionella medarbetare som tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Idag är drygt 1500 medarbetar verksamma i Sverige och koncernen finns också representerad i Danmark, Norge och Estland. Totalt 2300 medarbetare engageras i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK. Ragn-Sells vill vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt. Bra förmåner och stora möjligheter till utveckling. Huvudkontoret ligger i Sollentuna en stenkast från natursköna Norrviken.