VI SÖKER MONTÖRE & MEKANIKER

VI SÖKER MONTÖRE & MEKANIKER

TILL VÅR ANLÄGGNING I SOLLENTUNA SÖKER VI NU BÅDE MONTÖR & MEKANIKER

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Triumph, Kawasaki & Honda. Vi har i dagsläget fem anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.

DINA EGENSKAPER

Som mekaniker hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv lagspelare. Vi jobbar i en säsongsbransch vilket gör att tempot skruvas upp under våren och sommaren, så det är viktigt att du är stresstålig och gillar ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller annan mekanisk utbildning i grunden och/eller har erfarenhet av att montera fordon & tillbehör och/eller reparera och utföra service på fordon. Har du erfarenhet från att meka H-D är det extra meriterande.

Har du ett genuintintresse för motorcyklar samt innehar körkortsbehörighet A så är det självklart meriterande. Du får gärna vara driven och gilla att finna information hos våra leverantörer gällande tekniska frågor.

OM JOBBET

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation som växer och utvecklas. Du kommer att få jobba med branschens finaste produkter. Din roll kommer att vara nära länkad till våra försäljare och du kommer främst montera nya mc, vissa tillbehör samt förbereda leveranser till våra kunder. Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning med månadslön efter överenskommelse.

ÄR DU INTRESSERAD?

Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt.
Skicka din ansökan och CV till platsansvarig Mattias Pettersson på mejl mattias.pettersson@probike.se Skriv gärna Ansökan i ämnesraden. Vi kommer dock att göra intervjuer löpande och tjänsterna kan när som helst tillsättas.

Vi ser fram mot att höra från dig!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera & Derbi. Vi har i dagsläget fem anläggningar (Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.